• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР «Академїя неперервної освіти»

Семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР «Академїя неперервної освіти»

2017-12-18

/Files/images/DSC00049.JPG

На базі дошкільного навчального закладу №20 «Берізка» був проведений семінар-практикум для слухачів курсів КВНЗ КОР «Академїя неперервної освіти» з проблеми «Формування життєвої компетентності дітей в різновікових групах дошкільних навчальних закладів»

Слухачі мали можливість переглянути цікаві форми роботи з дітьми, поділитися власним досвідом у процесі їх обговорення.

Осадча С.В., завідувач дошкільного навчального закладу, та Ярова О.М., вихователь-методист, ознайомили слухачів з особливостями створення розвивального середовища, планування освітнього процесу в різновікових групах.

Під час проведення інтегрованого заняття з дітьми середньо-старшої групи «Працьовита бджілка» вихователь Загородня О.В. ознайомила слухачів із використання інноваційних технологій у мовленнєвому розвитку дітей.

У ході проведення заняття з фізичного розвитку «Юні моряки» вихователь Загорівська Г.В. звернула увагу слухачів на співпрацю вихователя та помічника вихователя як важливу умову успішного проведення занять у різновікових групах.

Під час проведення заняття з аплікації «Чарівні ялинки» вихователь Наполова Л. Є. ознайомила слухачів із особливостями використання нетрадиційних технік аплікації.

Слухачі відзначили високий рівень організації педагогічної практики, яка відбулася на базі дошкільного навчального закладу.

/Files/images/DSC00036.JPG/Files/images/DSC00058.JPG/Files/images/DSC00085.JPG/Files/images/DSC00108.JPG/Files/images/DSC00134.JPG/Files/images/DSC00114.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi